Zoznam produktov značky Zalaba Winery

Zobrazuje sa 1-12 z 12 položiek
Levente cuvée Premium...
  • Novinka

Levente cuvée Premium Edition (Zalaba Winery)

Cena 9,20 €

Vyvážená kombinácia dvoch silných odrôd Rulandského modrého (Pinot Noir) a Merlotu. 

Ľahké, svieže červené víno už so skrotenými kyselinami.

Odporúčame podávať pri 14 až 15 °C. Skvele sa hodí k bravčovine, hovädziemu mäsu a zrelým tvrdým syrom.

Víno bez zemepisného označenia.

Zalaba rosé Classic Edition...
  • Novinka

Zalaba rosé Classic Edition (Zalaba Winery)

Cena 5,20 €

Víno svetlej ružovej farby vyrábané tradičnou metódou.

Dominujú v ňom chuťe červeného kôstkového ovocia a maliny.

Má ľahkú sviežu chuť.

Podávať pri 8 až 10 °C.

Je to perfektné víno ku grilu, na piknik, na posedenie pri televízii.

Rosé je skvelé na miešanie koktejlov.

Víno bez zemepisného označenia.

Sauvignon blanc Classic...
  • Novinka

Sauvignon blanc Classic Edition (Zalaba Winery)

Cena 5,20 €

Biele víno so zelenožltou farbou.

Vôňa pripomína medový melón, kvety a egreše.

Svojou hravosťou a sviežosťou je ideálny drink na rôzne oslavy.

Ľahké letné perlivé víno.

Podávať pri 8 až 10 °C.

Víno sa výborne hodí k rybám, ku korenistým jedlám a k hydine.

Víno bez zemepisného označenia.

Rizling rýnsky Classic...
  • Novinka

Rizling rýnsky Classic Edition (Zalaba Winery)

Cena 5,80 €

Víno žltozelenej farby a citrusovo lipovej vône.

V chuti vystupujú do popredia svieže kyselinky, ktoré sú doplnené o ovocný podtón.

Odporúčaná teplota 10 – 12 °C

Odporúčame ku grilovaným rybám, taktiež k vyprážaným úpravám bravčového mäsa, k husacine a lokšiam s husacou pečeňou.

Víno bez zemepisného označenia.

Rulandské šedé Classic...
  • Novinka

Rulandské šedé Classic Edition (Zalaba Winery)

Cena 7,00 €

Biele víno zelenožltej farby s arómou bielych kvetov a medu.

Chuť vína je plná, doplnená o charakteristickú chlebovinku.

Podávať pri 9 až 11 °C.

Víno sa výborne hodí k cestovinám, ľahkým šalátom, bielemu mäsu a syrom.

Víno bez zemepisného označenia.

Merlot Premium Edition...
  • Novinka

Merlot Premium Edition (Zalaba Winery)

Cena 9,30 €

Charakteristická červená farba.

Víno je polovične objemné, aromatické s ovocným tónom ríbezle a slivky, so štipkou vanilky.

Podávať pri 16 až 18 °C.

Víno sa výborne hodí ku grilovanému mäsu, k zverine s jemne korenistými omáčkami a ku koreneným syrom.

Víno bez zemepisného označenia.

Pinot noir blanc Premium...
  • Novinka

Pinot noir blanc Premium Edition (Zalaba Winery)

Cena 9,30 €

Biele víno vyrobené z modrého hrozna, jemným lisovaním celých strapcov.

Chuť je plná, intenzívna s harmóniou zbytkového cukru.

Odporúčaná teplota na podávanie: 10 – 12 °C.

Odporúčame podávať dobre vychladené ako aperitív, výborne sprevádza ovocné šaláty, dusené biele mäso alebo sladkovodné ryby.

Víno bez zemepisného označenia.

Rizling rýnsky Premium...
  • Novinka

Rizling rýnsky Premium Edition (Zalaba Winery)

Cena 12,40 €

Biele víno Rizling rýnsky je víno kráľov.

Má svetložlto-zelenú farbu a jemnú kvetinovú vôňu po kvitnúcej lipe.

Zrením vína sa rozvíja jej intenzita, ktorú cítiť ako marhuľový kvet, broskyňu až lúčne kvety.

Po archivácii 5-6 rokov nadobúda korenistý “petrolejový” buket.

Odporúčame podávať pri 11 až 13 °C.

Víno doporučujeme k bielemu mäsu, hydine a k cestovinám, ale aj k dezertom.

Víno bez zemepisného označenia.

Lilla Quvée Premium Edition...
  • Novinka

Lilla Quvée Premium Edition (Zalaba Winery)

Cena 12,40 €

Biele víno má reduktívnu, zelenožltú farbu so strednou viskozitou na okraji.

Vo vôni je víno svieže, plné so stopami citrusu a lipy.

V chuti pociťujeme šťavnatú kyselinku s vanilkovým podtónom a s elegantnou mineralitou na pozadí.

Odporúčaná teplota na podávanie: 9-11 ° C. ,

Odporúčame podávať k úpravám mäsa s bielou omáčkou alebo k steakom z tuniaka.

Víno bez zemepisného označenia.

Cabernet Franc barrique...
  • Novinka

Cabernet Franc barrique Classic Edition (Zalaba Winery)

Cena 7,90 €

Plné aromatické víno so svetlejšou červenou farbou a jemnými tanínmi.

Z aróm prevláda slivka, malina, čerešňa, ríbezle, fialka, paprika, čierne korenie, tabak, grafit.

Odporúčaná teplota na podávanie: 17-18 °C.

Výborne sa kombinuje k jahňaciemu mäsu, mastnejšej úprave hydiny, bravčovému pečenému mäsu.

Taktiež sa hodí k zrelým syrom, paradajkovým omáčkam a mediteránskej kuchyni.

Víno bez zemepisného označenia.