Merlot rosé 2018 (Bóna Winery)
Číra, sýtoružová farba s peknou iskrou.
Vôňa je atraktívna a zaujímavo pripomínajúca nedozreté biele ríbezle.
Chuť je harmonická k vôni, pôvabná, ovocná a prekvapí svojou sviežosťou.
Víno Slovensko
Chystáte sa vstúpiť na stránku s predajom alkoholu
Prehlasujete, že máte viac ako 18 rokov?
Prezeraním stránky súhlasíte s používaním súborov cookie. Viac informácií
Číra, sýtoružová farba s peknou iskrou.
Vôňa je atraktívna a zaujímavo pripomínajúca nedozreté biele ríbezle.
Chuť je harmonická k vôni, pôvabná, ovocná a prekvapí svojou sviežosťou.
Ružové,polosladké perlivé víno.
Víno stredne sýtej ružovej farby s príjemnou jahodovo malinovou aromatikou.
Chuť vína je ovocná a svieža, podpore
Víno jemne ružovej farby, s intenzívnou vôňou drobného lesného ovocia a prezretej šípky.
V chuti prevažujú ovocné tóny zrelej čerešne.
Predstavujeme Vám víno príťažlivej ružovej farby.
Vo vôni zaujme aróma lesných jahôd a malín, ktoré podporujú ovocný buket s príjemnou sviežosťou v chuti.
Odporúčame podávať k cestovinám, ovocným šalátom, ale aj ako samostatné pitie.
Chuť je harmonická so sviežimi ovocnými tónmi pri zachovaní odrodového charakteru hrozna.
Rulandské modré známe aj pod synonymom Pinot noir pochádza z Burgundska, odkiaľ sa rozšírilo aj do krajín východnej Európy.
Pestovať ju v iných kútoch sveta nie je ľahké, Rulandské modré sa pridŕža svojho podnebia a pôdy.
Patrí do kategórie polosladkých vín a preto tvorí harmonické kombinácie s ľahšími, sladkými múčnikmi.
Samotnú chuť vína podporíte neutrálnym syrom typu eidam. 10 – 12 °C
Ružové víno nie je ani biele ani červené a predsa je tým najlepším z oboch.
Príjemné a osviežujúce víno s výraznou ovocnou arómou.
Príjemné ovocné víno s jemne nasladlou chuťou môžete skombinovať so slovenskou špecialitou - pyrohy s kyslou smotanou, ale aj osviežujúcim tvarohovým múčnikom a ovocnými šalátmi. 10 - 12 °C
Malinovo ružová farba, buket ovláda výrazná vôňa jahod.
Sekt vyrobený primárnou fermentáciou.
Odporúčame podávať ako aperitív, k bielemu mäsu, cestovinám, darom mora, sladkovodným rybám, rôznym syrom, či šunkám.
Teplota podávania 8-10°C.
Jahodovo-černicový buket doplňuje svieža ovocná chuť s krémovým záverom.
Osobitý charakter odrody Rulandské modré je podporený zrením po dobu 9 mesiacov.
Výsledný mok ponúka ojedinelý zážitok v podobe kalicha jemných perál.
Odporúčame podávať ako aperitív, k bielemu mäsu, cestovinám, darom mora, sladkovodným rybám, rôznym syrom, či šunkám.
Teplota podávania 8-10°C.
Svieža chuť malín s jemne zadymeným záverom.
Hrozno pochádza z vinice priamo v obci Topoľčianky, z vinohradníckeho honu Nad kostolom.
Oberalo sa pri neuveriteľných - 8,5 °C. Vysoká cukornatosť muštu bola prekvapením a dosiahla hodnotu 33 °NM.
Vychutnáte si ho predovšetkým ako aperitív, či digestív. Príjemná kombinácia vznike k husacej pečeni s figovým džemom, alebo sladkým dezertom
Intenzívna chuť čerešní v kombinácii so sušenými slivkami.
Je vyrobené zo zrelého a nepoškodeného hrozna, ktoré sa zberalo v októbri počas posledných slnečných dní.
Jednotlivé strapce 3 mesiace dozrievali zavesené na šnúrkach za účelom dosiahnutia vyššej cukornatosti.
Odporúčame podávať ako aperitív k výraznejším syrom, husacej či kačacej pečenim k dezertom, či samotné ako dezert.
Jemná vôňa jahôd a malín.
Šťavnatá a nasladlá chuť so sviežou kyselinkou a jemným perlením.
Odporúčame podávať ako aperitív, k bielemu mäsu, cestovinám, darom mora, sladkovodným rybám, rôznym syrom, či šunkám.
Príjemné tóny záhradných jahôd a čerešní.
Klasická odroda s dlhou tradíciou na Slovensku.
Ružové prevedenie Svätovavrineckého má ľahký, ovocno svieži charakter a je správnou voľbou pokiaľ hľadáte suchšie ružové víno.
Svieža a ovocná chuť Svätovavrineckého zapôsobí v sprievode letných šalátov, grilovaných špecialít a pečených rýb.
Samotná chuť vína vynikne so smotanovým syrom s bielou plesňou. 10 – 12 °C
Tajomstvo ľahkých a vzletných ružových vín v spočíva v nedokončenom procese nakvášania muštu na šupkách.
Víno síce prichádza o farbivo z červených šupiek, ale vytvára jedinečný mok, ktorý je príjemne ovocný a svieži.
Základným predpokladom príjemného vychutnania si ružového vína je dobré zachladenie.
Skvelý zážitok poskytne v sprievode ľahkých jedál ako sú cestoviny, letné šaláty.
Zaujímavá a netradičná chuť vzniká v kombinácii s typicky slovenskou špecialitou – bryndzou. 10 - 12 °C
Vôňa lesných jahôd a čiernej ríbezle je intenzívna a príjemná.
Chuť pripomína červené pomaranče a čierne ríbezle s žihľavovým lemom.
Víno je romantické, ale zároveň má čertíkov v očiach. Teplota podávania 8-10 ºC.
V aróme dominujúce drobné lesné ovocie a maliny vás svojou intenzitou opantajú.
Sýtené perlivé víno ružové Sýtené perlivé víno so zníženým obsahom histamínu pod 0,5 mg/l Vegan wine
Magická príťažlivosť šumivého kumštu tradičnej metódy je opojná. Je to zážitok a chôdza po ihličkách od jarného rezu až po sabráž. Celá metóda je tak fascinujúca a plná delikátnych operácií, že až no.
Je v nej plno nadávok, zranení, nežností, koštovania, trpezlivosti, až mám pocit, že aj ja som vyrobený tradičnou metódou.
Tradičný pestovateľský sekt z odrody Frankovka modrá. Jemne lisované celé strapce, fermentácia do sucha, ročné zrenie na hrubých kvasniciach bez sírenia, fľašovanie do sektových fliaš a následná druhá fermentácia, ročné zrenie, ručná remuáž a degorzáž.
Farba je jemná svetloružová s vôňou čiernych ríbezlí, pokosenej trávy a žihľavy.
V chuti prevládajú citrusové plody.
Jemne sýtené ružové víno vyrobené z odrody Cabernet Sauvignon . Ľahké jemne aromatické víno s podmanivou vôňou jahôd harmonicky zladené so sviežou kyselinkou a zvyškovým cukrom. Nápoj dotvárajú svieže bublinky.
Ružové polosuché víno - Bag-In-box.
Balenie je dokonalé pre rodinné oslavy, posedenia s priateľmi, každodennú spotrebu i pre gastronómiu.
Pri správnom uskladnení je doba spotreby až do 40 dní po otvorení.
Víno je balené vo vákuovom sáčku s jednoduchým a pohodlným výčapným kohútikom a obal je vyrobený z recyklovatelných materiálov.
Praktická a ekonomická preprava, ľahká manipulovateľnosť a odolnosť voči nárazu sú pojmy ktoré Bag in Box najlepšie vystihujú.