Zobrazuje sa 1-24 z 50 položiek

Aktívne filtre

Prezident Blanc (Chateau...

Prezident Blanc (Chateau Topoľčianky)

Cena 5,70 €

Zelenkavá farba so zlatou iskrou.

Sekt vyrobený primárnou fermentáciou. Zelenkavá farba so zlatou iskrou. ,

Vôňa zrelého hrozna, nasladlá chuť s dotykom muškátu.

Odporúčame podávať ako aperitív, k bielemu mäsu, cestovinám, darom mora, sladkovodným rybám, rôznym syrom, či šunkám.

Teplota podávania 8-10°C.

Sekt 1933 Gold Blanc de...

Sekt 1933 Gold Blanc de Noirs (Chateau Topoľčianky)

Cena 23,00 €

S prídavkom lupienkova 23 karátového zlata.

Herbálny buket doplňuje svieža ovocná chuť s jemnou iskrou a výraznou perzistenciou.

Osobitý charakter odrody Rulandské modré v prevedení blanc de noirs je podporený zrením po dobu 9 mesiacov.

S prídavkom lupienkova 23 karátového zlata, výsledný mok ponúka ojedinelý zážitok v podobe kalicha jemných perál.

Odporúčame podávať ako aperitív, k bielemu mäsu, cestovinám, darom mora, sladkovodným rybám, rôznym syrom, či šunkám.

Teplota podávania 8-10°C.

Sekt 1933 Grand rosé...

Sekt 1933 Grand rosé (Chateau Topoľčianky)

Cena 8,50 €

Jahodovo-černicový buket doplňuje svieža ovocná chuť s krémovým záverom.

Osobitý charakter odrody Rulandské modré je podporený zrením po dobu 9 mesiacov.

Výsledný mok ponúka ojedinelý zážitok v podobe kalicha jemných perál.

Odporúčame podávať ako aperitív, k bielemu mäsu, cestovinám, darom mora, sladkovodným rybám, rôznym syrom, či šunkám.

Teplota podávania 8-10°C.

Sekt 1933 Elegant cuvée...

Sekt 1933 Elegant cuvée (Chateau Topoľčianky)

Cena 8,50 €

Šumivé víno vyrobené tradičnou metódou sekundárnej fermentácie vo fľaši, vytvorené na počesť značky Château Topoľčianky, ktorej vznik sa datuje od roku 1933.

Osobitý charakter odrôd  spojených v pomere 80% Chardonnay a 20% Rulandské modré v prevedení blanc de noir sa spája po dobu 9 mesiacov.

Výsledný mok ponúka ojedinelý zážitok v podobe kalicha jemných perál, medovo-ctirusový buket doplňuje nasladlá chuť s maslovo-biskvitovým záverom.

Odporúčame podávať ako aperitív, k bielemu mäsu, cestovinám, darom mora, sladkovodným rybám, rôznym syrom, či šunkám.

Sekt 1933 Prestige cuvée...

Sekt 1933 Prestige cuvée (Chateau Topoľčianky)

Cena 8,50 €

80% Chardonnay 20% Rulandské modré.

Šumivé víno vyrobené tradičnou metódou sekundárnej fermentácie vo fľaši, vytvorené na počesť značky Château Topoľčianky, ktorej vznik sa datuje od roku 1933.

Osobitý charakter odrôd  spojených v pomere 80% Chardonnay a 20% Rulandské modré v prevedení blanc de noir sa spája po dobu 9 mesiacov.

Výsledný mok ponúka ojedinelý zážitok v podobe kalicha jemných perál, Herbálny buket doplňuje svieža ovocná chuť s jemnou iskrou a výraznou perzistenciou.

Cassis (Chateau Topoľčianky)

Cassis (Chateau Topoľčianky)

Cena 4,50 €

Jemne perlivé ovocné víno vyrobené z čiernych ríbezlí.

Ideálny na prípravu miešaných nápojov.

Delikátne perlenie zvýrazní jeho osviežujúcu chuť, v ktorej citiť prezreté čierne ríbezle.

Odporúčame podávať k dezertom a používať na prípravu miešaných nápojov. Teplota podávania 6-10 °C.

Modragne 7 (Fedor Malík a Syn)

Modragne 7 (Fedor Malík a Syn)

Cena 17,00 €

Magická príťažlivosť šumivého kumštu tradičnej metódy je opojná. Je to zážitok a chôdza po ihličkách od jarného rezu až po sabráž.

Celá metóda je tak fascinujúca a plná delikátnych operácií, že až no. Je v nej plno nadávok, zranení, nežností, koštovania, trpezlivosti, až mám pocit, že aj ja som vyrobený tradičnou metódou.

Tradičný pestovateľský sekt z odrody Pinot blanc. Jemne lisované celé strapce, fermentácia do sucha, ročné zrenie na hrubých kvasniciach bez sírenia, fľašovanie do sektových fliaš a následná druhá fermentácia, ročné zrenie, ručná remuáž a degorzáž.

To všetko vytvorilo najkrajšie svedectvo vinohradníckej pôdy, práce a našej snahy. Jemná smotanovo-kvasinková vôňa, hladký jazýček, s neustálym nutkaním stále pocucávať tento sekt vo vani.

Modragne 5 (Fedor Malík a Syn)

Modragne 5 (Fedor Malík a Syn)

Cena 16,50 €

Magická príťažlivosť šumivého kumštu tradičnej metódy je opojná. Je to zážitok a chôdza po ihličkách od jarného rezu až po sabráž. Celá metóda je tak fascinujúca a plná delikátnych operácií, že až no.

Je v nej plno nadávok, zranení, nežností, koštovania, trpezlivosti, až mám pocit, že aj ja som vyrobený tradičnou metódou.

Tradičný pestovateľský sekt z odrody Frankovka modrá. Jemne lisované celé strapce, fermentácia do sucha, ročné zrenie na hrubých kvasniciach bez sírenia, fľašovanie do sektových fliaš a následná druhá fermentácia, ročné zrenie, ručná remuáž a degorzáž.

Modragne 3 (Fedor Malík a Syn)

Modragne 3 (Fedor Malík a Syn)

Cena 16,50 €

Magická príťažlivosť šumivého kumštu tradičnej metódy je opojná. Je to zážitok a chôdza po ihličkách od jarného rezu až po sabráž. Celá metóda je tak fascinujúca a plná delikátnych operácií, že až no. Je v nej plno nadávok, zranení, nežností, koštovania, trpezlivosti, až mám pocit, že aj ja som vyrobený tradičnou metódou.

Tradičný pestovateľský sekt z odrody Silvánske zelené.

Jemne lisované celé strapce, fermentácia do sucha, ročné zrenie na hrubých kvasniciach bez sírenia, fľašovanie do sektových fliaš a následná druhá fermentácia, ročné zrenie, ručná remuáž a degorzáž.

To všetko vytvorilo najkrajšie svedectvo vinohradníckej pôdy, práce a našej snahy. Zelenkavo rustikálna, osviežujúca vôňa, prísnejšia bublinková iskrivosť, pevná dochuť.

Levanduľové ružové...

Levanduľové ružové (Levanduland)

Cena 6,50 €

Všetky ingrediencie, ktoré boli pri výrobe použité pochádzajú od malých farmárov a vinárov zo Slovenska.

Nadšení pestovatelia Levandule zo Záhoria hľadali viac ako rok tú správnu kombináciu technologických a výrobných procesov a kvalitného slovenského vína, aby dostali konečný produkt Levanduľové Ružové, polosladké.

Levanduľové biele...

Levanduľové biele (Levanduland)

Cena 6,50 €

Tento skvelý nápoj s nádychom slovenskej levandule vznikol spojením kvalitných hroznových bobúľ priamo z Malých Karpát a levandule lekárskej vypestovanej s láskou na Záhorí.

Nadšení pestovatelia Levandule zo Záhoria hľadali viac ako rok tú správnu kombináciu technologických a výrobných procesov a kvalitného slovenského vína, aby dostali konečný produkt Levanduľové Biele, polosladké.

Vyskúšajte túto jedinečnú bublinkovú fantáziu vo fľaši, akej na Slovensku niet.

Podávajte s úsmevom, ľadovo vychladené na 10-12 °C s ľadom alebo bez. Všetky ingrediencie, ktoré boli pri výrobe použité pochádzajú od malých farmárov a vinárov zo Slovenska.

Sekt Matyšák rosé - Methode...

Sekt Matyšák rosé - Methode traditionelle (Matyšák)

Cena 14,00 €

Základom tohto sektu je assemblage odrôd  Cabernet Sauvignon a Frankovka modrá. Má výraznú sýtoružovú farbu, jemnú ovocnú arómu plnú záhradných jahôd a drobného ovocia.

Chuť je výrazná,  ovocná,  s bohatým osviežujúcim perlením.

Je dorobený tradičnou metódou sekundárnej fermentácie známou od 17. storočia, kedy mních menom Dom Perignon objavil spôsob výroby šumivých vín.

Od tých čias sa metóda zachovala a využíva sa dodnes ako klasická francúzska metóda výroby šumivých vín.

Touto metódou sa penivosť a perlivosť sektu získava vplyvom sekundárnej fermentácie ušľachtilých kvasiniek, kde vzniká prirodzený pretlak CO2.