- Novinka

Víno Slovensko
Chystáte sa vstúpiť na stránku s predajom alkoholu
Prehlasujete, že máte viac ako 18 rokov?
Prezeraním stránky súhlasíte s používaním súborov cookie. Viac informácií
V decentne ovocno-kvetinovej vôni sú prítomné tóny citrusových plodov, lipového kvetu a jemné petrolejové nuansy.
Suchá, svieža a súčasne intenzivna chuť pripomína čersvé citrusové ovocie s jemným dotykom dreva.
Odrodová sviežosť vína je zvýraznená korenisto-medovou dochuťou.
Odporúčanie k jedlu: pečené bravčové mäso, husacina a lokše s husacou pečienkou.
Svieže, perlivé víno lososovo-malinovej ružovej farby, výrazne ovocnej atraktívnej vône lesných jahôd, malín a čiernych ríbezlí.
Chuť vína je šťavnatá a ovocná, s jahodovo smotanovým podtónom a bohatou štruktúrou pikantných kyselín.
Odporúčanie k jedlu: Čerstvé ovocné a zeleninové šaláty, ľahké krémové polievky, smotanové dezerty z lesného ovocia.
Víno lososovo-malinovej ružovej farby, výrazne ovocnej atraktívnej vône lesných jahôd, malín a čiernych ríbezlí.
Chuť vína je šťavnatáa ovocná, s jahodovo smotanovým podtónom a sviežou štruktúrou pikantných kyselín.
Odporúčanie k jedlu: čerstvé ovocné a zeleninové šaláty, ľahké krémové polievky, smotanové dezerty z lesného ovocia.
Víno svetlej karmínovej farby s rubínovým odleskom s decentnou odrodovou ovocnou vôňou, hlavne zrelých čerešní a sliviek.
Chuť vína je harmonicky vyvážená, korenistá s dominanciou kôstkového ovocia a podfarbená elegantnými tanínmi, ktoré víno získalo počas zrenia vo veľkých sudoch.
Víno iskrivej, svetlej slamovo-zlatistej farby so zeleným odleskom po okrajoch.
Mimoriadne atraktívna a intenzívna aromatika, plná lúčnych kvetov, muškátovej korenistosti, zrelého žltého ovocia a citrusov je sprevádzaná šťavnatou chuťou, plnou ovocných kyseliniek, čerstvého korenia, štipky zvyškového cukru a doznievajúcich muškátových tónov v dochuti vína.
Víno zeleno-žltej farby s kvetnato-ovocnou arómou a sviežou vôňou zelených jabĺk, podfarbenou jemnými citrusovými tónmi. Chuť vína je výrazná so šťavnatými kyselinami a kompaktnou, dlhou mineralitou.
Ručne oberané hrozno bolo 14 hodín macerované pri nízkej teplote a spracované šetrne a v reduktívnych podmienkach bez prístupu kyslíka. Alkoholová fermentácia prebehla v nerezových nádobách pri teplote pod 14 °C, následne bolo víno krátkodobo ponechané na jemných kvasničných kaloch.
Vôňou pripomína širokú paletu zrelého exotického ovocia so stopou kvitnúcej ruže a muškátových tónov.
Chuť je dlhá, bohatá na ovocné kyseliny, ktoré sú v rovnováhe so zvyškovým cukrom.
Je plná tónov tropického ovocia v zmesi manga, papáje, ananásu a jemne pikantného muškátového orieška.
Dochuť v spojení s alkoholom a zvyškovým cukrom zanecháva v ústach korenistý pocit.
Výrazne odrodová vôňa je plná lúčnych kvetov, čerstvého citrusového ovocia najmä grapefruitu a vinohradníckych broskýň.
Chuť je dlhá, bohatá na ovocné kyseliny, ktoré sú v rovnováhe so zvyškovým cukrom.
Obsahuje tóny citrusových plodov s dochuťou vinohradníckych broskýň.
Dochuť v spojení s alkoholom a zvyškovým cukrom zanecháva v ústach svieži pocit plný ovocia.