Vysokokvalitné víno, ktoré sa vyrába len v priaznivých ročníkoch z hrozna tradičných tokajských odrôd, keď sa na strapcoch vytvorí dostatočné množstvo cibéb.
Obsah cukru je najmenej 90 g/l. Je to legantné víno s výraznou chlebovinou, silne aromatické, vysoko extraktívne a príjemne sladké.
Pri klasickom technologickom oxidačnom procese dozrieva v dubových sudoch v tufovej pivnici.
Je určené pre najnáročnejších gurmánov.
Charakter tohto vína ho priam predurčuje pre vzácne chvíle. Má výraznú jantárovú farbu.
Oxidačno-cibébová vôňa s medovým doznením.
Výrazná chuť s chlebovinkovým charakterom s doznením južného ovocia, čokolády a vanilky.
Bezpečnostné pravidlá (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
Pravidlá doručovania (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
Pravidlá vrátenia tovaru (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
Vysokokvalitné víno, ktoré sa vyrába len v priaznivých ročníkoch z hrozna tradičných tokajských odrôd, keď sa na strapcoch vytvorí dostatočné množstvo cibéb.
Obsah cukru je najmenej 90 g/l. Je to legantné víno s výraznou chlebovinou, silne aromatické, vysoko extraktívne a príjemne sladké.
Pri klasickom technologickom oxidačnom procese dozrieva v dubových sudoch v tufovej pivnici.
Je určené pre najnáročnejších gurmánov.
Charakter tohto vína ho priam predurčuje pre vzácne chvíle. Má výraznú jantárovú farbu.
Oxidačno-cibébová vôňa s medovým doznením.
Výrazná chuť s chlebovinkovým charakterom s doznením južného ovocia, čokolády a vanilky.