
Rizling vlašský Gastro Linia (Mojmírovce)
Vôňu rozkvitnutých jarných kvetov decentne zvýrazňuje limetka.
Chuť po sladkých citrusových plodoch a jemná kyselinka dávajú vínu svieži charakter.
Víno so zelenkavožltým farebným odtieňom.
Víno Slovensko
Chystáte sa vstúpiť na stránku s predajom alkoholu
Prehlasujete, že máte viac ako 18 rokov?
Prezeraním stránky súhlasíte s používaním súborov cookie. Viac informácií
Náročná odroda, výborný ročník a južný mojmírovský svah sú skvelý základ pre excelentné víno.
Jantárový vzhľad, závan pomaranča, prezretej marhule a sušených fíg, výrazná stopa chlebovej kôrky, tóny pražených lieskovcov.
Vôňu rozkvitnutých jarných kvetov decentne zvýrazňuje limetka.
Chuť po sladkých citrusových plodoch a jemná kyselinka dávajú vínu svieži charakter.
Víno so zelenkavožltým farebným odtieňom.
Víno so sýtožltým odtieňom.
Opojnú vôňu kytice ruží vynikajúco dopĺňajú rozkvitnuté fialky.
Bohatú paletu chuti dotvára medovo-škoricový tón s jemnou štipkou korenia.
Pozoruhodný, a zatiaľ nedocenený slovenský kríženec Rizlingu rýnskeho a Sémillonu.
Vo farbe smaragdovo-zelenkavé odlesky.
Vôna a chuť sa prelínajú, objavíme čerstvo odtrhnutý list medovky, citrónovú trávu, kvapku grepu v šťavnatom jablkovom pyté.
Pečať mojmírovského terroir zaručuje dlhotrvajúcu sviežosť so sľubnou perspektívou.
Mohutne pôsobiace fialovobordové farebné odtiene.
Vôňa a chuť tmavých lesných plodov, kúsok čiernej ríbezle a špecifická zamatová dochuť dávajú vínu excelentný charakter.
Vzrušujúca ružová farba s tónmi červenoružovej.
Výrazná malinová vôňa s pozadím májových čerešní. Svieža kyselinka a malinovodžemová chuť podfarbená lesnou jahôdkou
Prvá úroda vášnivého Hronu z našich viníc.
Slovenská odroda sa vyznačuje sýtou farebnosťou.
Vo vôni po slivkovom koláči, či jemne po višňovom likéri, po snúbení so slovenským drevom plodí krásne zamatové, mierne korenisté skvosty.
Národný symbol do mohutného skla.
Jemné zelenkavožlté tóny farieb.
Sviežu ovocnú kompozíciu dopĺňa vôňa prezretého jablka, citrónu a limetkovej kôrky.
Ušľachtilú chuť s príjemne vyváženým zvyškovým cukrom a kyselinkou ocení nejeden milovník vína
Dve svetové odrody z južného sklonu nitrianskej pahorkatiny. Iskrivo svieže médium.
Pevnosť cassisového Cabernetu oživuje hruškovo – čerešňová rozmarnosť Merlotu.
Vonia lipou, mätou.
Chutí citrusmi a zázvorom v mede.
Žiari októbrovým slnkom.
Rýnsky rizling má modrú krv šľachtického rodu.
Keď sa princ vydarí, stane sa kráľom.
Základom tohto sektu je assemblage odrôd Rulandské biele, Chardonnay a Rulandské modré blanc de noir.
Má vanilkovo-krémový buket a sviežu ovocnú chuť s bohatým osviežujúcim perlením.
Je dorobený tradičnou metódou sekundárnej fermentácie známou od 17. storočia, kedy mních menom Dom Perignon objavil spôsob výroby šumivých vín.
Od tých čias sa metóda zachovala a využíva sa dodnes ako klasická francúzska metóda výroby šumivých vín.
Touto metódou sa penivosť a perlivosť sektu získava vplyvom sekundárnej fermentácie ušľachtilých kvasiniek, kde vzniká prirodzený pretlak CO2.
Mohutne pôsobiace fialovobordové farebné odtiene.
Vôňa a chuť tmavých lesných plodov, kúsok čiernej ríbezle a špecifická zamatová dochuť dávajú vínu excelentný charakter.
Veltlín, ľahučký ako vánok.
Ako vánok nad kvitnúcim viničom za júnového brieždenia, keď slnko zľahka oblizne kvapky rosy z mladučkých lístkov.
Jasnoružový odtieň, výrazný buket po čiernych ríbezliach a lesnej maline.
Chuť malinovo – hrušková s príjemným citrusovým pozadím.
Výrazná rubínová farba.
Intenzívna vôňa kôstkového ovocia a lesných čučoriedok.
Jemne pikantnú chuť vhodne zvýrazňujú prezreté černice na čokoládovom pozadí.
Nežné krehké šťavnaté víno nemôže mať tvrdý názov. Preto ANDREJKA!
Plné drobného bobuľového ovocia. A vášne. Možno sa dnes zaľúbite.