- Novinka

Víno Slovensko
Chystáte sa vstúpiť na stránku s predajom alkoholu
Prehlasujete, že máte viac ako 18 rokov?
Prezeraním stránky súhlasíte s používaním súborov cookie. Viac informácií
Dátový hárok
Konkrétne referencie
Víno rubínovo granátovej farby tmavého odtieňa, s výraznou ovocnou vôňou s dominanciou čiernych ríbezlí a grafitu, podporená odrodovou korenistosťou.
Chuť vína je koncentrovaná, so šťavnatými tónmi kôstkového ovocia, podporená výbornou štruktúrou kyselín a tanínov, pikantnou korenistosťou a ovocnou dochuťou.
Víno odporúčame podávať pri teplote 16 – 18 °C k šťavnatým úpravám diviny a hovädzieho mäsa, najlepšie k steaku z jelenieho chrbta s demiglasse z červeného vína a s restovanými hríbmi a taktiež k rôznym typom tvrdých syrov.
Chuť vína je lahodne ovocná, s jemnými kyselinami a horkastými odrodovými mandľovými tónmi.
Víno zelenožltej farby, s jemnou ovocnou vôňou zeleného ovocia a lúčnych kvetov.
Víno odporúčame podávať pri teplote 11 – 12°C k teplým úpravám tresky a morského jazyka, k jednoduchším úpravám teľacieho, prípadne hydinového mäsa.
Chuť vína je lahodne ovocná, s jemnými kyselinami a horkastými odrodovými mandľovými tónmi.
Víno zelenožltej farby, s jemnou ovocnou vôňou zeleného ovocia a lúčnych kvetov.
Víno odporúčame podávať pri teplote 11 – 12°C k teplým úpravám tresky a morského jazyka, k jednoduchším úpravám teľacieho, prípadne hydinového mäsa.
Víno žltej farby zlatistého odtieňa, s príťažlivou ovocnou vôňou hrušky a vyzretých ringlôt.
V chuti je víno bohato medovo-ovocné s pikantnosťou a elegantnou ovocno-korenistou dochuťou.
Víno iskrivo ružovej farby, výrazne ovocnej príťažlivej vône sladkého ovocia, najmä lesných jahôd a malín. Chuť vína je šťavnato ovocná s ríbezľovo-žihľavovým lemom, harmonickou štruktúrou kyselín, celkovou eleganciou a dlhým nasladlým záverom. Víno odporúčame podávať pri teplote 10 °C ako aperitív alebo digestív na záver bohatého menu v kombinácii s kvalitnými syrmi, či sladkými dezertnými zákuskami.