- Novinka

Víno Slovensko
Chystáte sa vstúpiť na stránku s predajom alkoholu
Prehlasujete, že máte viac ako 18 rokov?
Prezeraním stránky súhlasíte s používaním súborov cookie. Viac informácií
Víno sýtej jasnočervenej farby, s ovocnou vôňou kôstkového ovocia, najmä čerešní a višní.
Chuť vína je šťavnatá, s ovocnosťou červeného bobuľového ovocia, podporená sviežimi kyselinami, ktoré s jemnou adstringenciou vytvárajú odrodovo výnimočný chuťový vnem vyznačujúci sa pevnosťou a vyrovnanosťou.
Víno odporúčame podávať pri teplote 15 – 17°C k jednoduchším úpravám hydinového alebo králičieho mäsa, najlepšie ku králikovi na smotane s brusnicami a taktiež k hovädziemu mäsu s pikantným zeleninovým šalátom.
Dátový hárok
Konkrétne referencie
Ružové, suché víno
Ocenenie: Vinalies Internationales Paris 2022 - Zlatá medaila
Chuť vína je výrazná, ovocne plná, so šťavnatými kyselinami a ovocne nasladlou dochuťou.
Víno vyrobené kryomaceráciou. Kryomacerácia je proces nakvášania rmutu pri výrobe vína, ktorý prebieha pri nízkych teplotách.
Cieľom je zachovanie a zvýraznenie aromatického profilu vína.
Víno žltozelenej farby, s výraznou ovocnou vôňou podfarbenou jemnými kvetinovými a minerálno-zemitými tónmi a pôsobivou medovou korenistosťou.
Chuť vína je lahodne ovocná, s jemnými kyselinami a horkastými odrodovými mandľovými tónmi.
Víno zelenožltej farby, s jemnou ovocnou vôňou zeleného ovocia a lúčnych kvetov.
Víno odporúčame podávať pri teplote 11 – 12°C k teplým úpravám tresky a morského jazyka, k jednoduchším úpravám teľacieho, prípadne hydinového mäsa.
Chuť vína je lahodne ovocná, s jemnými kyselinami a horkastými odrodovými mandľovými tónmi.
Víno zelenožltej farby, s jemnou ovocnou vôňou zeleného ovocia a lúčnych kvetov.
Víno odporúčame podávať pri teplote 11 – 12°C k teplým úpravám tresky a morského jazyka, k jednoduchším úpravám teľacieho, prípadne hydinového mäsa.
Chuť vína je lahodne ovocná, s jemnými kyselinami a horkastými odrodovými mandľovými tónmi.
Víno zelenožltej farby, s jemnou ovocnou vôňou zeleného ovocia a lúčnych kvetov.
Víno odporúčame podávať pri teplote 11 – 12°C k teplým úpravám tresky a morského jazyka, k jednoduchším úpravám teľacieho, prípadne hydinového mäsa.