Zoznam produktov značky Miloš Máťuš

Zobrazuje sa 1-4 z 4 položiek
Rulandské biele 2017...

Rulandské biele 2017 Terroir (Miloš Máťuš)

Cena 7,60 €

Víno je vyrobené bez použitia enzýmov, aromatických kvasiniek, chemickej stabilizácie, klasickou metódou s dôrazom na zachovanie terroiru, odrodového charakteru račianskeho podložia, harmónie, kvality a špecifík ročníka.

Vôňa je primerane intenzívna, svieža, ale jemná, mäkká, po žltom melóne a biskvitovom ceste, s jemným nádychom chlebovinky.

Chuť je mäkká, jemná, šťavnatá, guľatá, svieža s typickou jemnou pikanciou a dlhšou dochuťou.

Odporúčame k hrabavej hydine, vodnej, pečenej aj plnenej s jemnými s jemnými omáčkami a jemnými korenistými kontrapunktami.

Taktiež sa hodí k bravčovej panenke, jemne zaúdeným nárezom, smotanovým a ľahko zrejúcim syrom a olivám.

Müller Thurgau 2018 Škorec...

Müller Thurgau 2018 Škorec (Miloš Máťuš)

Cena 5,60 €

Jemná, harmonická ovocno-muškátová vôňa s tónmi po hruške.

V chuti harmonická, svieža kyselinka s ovocnou šťavnatou chuťou a dochuťou.

Odporúčame k hydine s jemnými smotanovými omáčkami alebo bravčovej panenke s hubami, kozľacine, jahňacine, teľacine, rybám, majonézovým šalátom, smotanovým a jemným zretým syrom, olivám, mozzerele, šalátom s olivovým olejom.

Rizling rýnsky "S" 2017...

Rizling rýnsky "S" 2017 Terroir (Miloš Máťuš)

Cena 11,60 €

Víno je vyrobené bez použitia enzýmov, aromatických kvasiniek, chemickej stabilizácie, klasickou metódou s dôrazom na zachovanie terroiru, odrodového charakteru račianskeho podložia, harmónie, kvality a špecifík ročníka.

Vôňa je harmonická, ovocno-lipová s tónmi citrusu.,

Chuť  je šťavnatá, ovocná, s harmonickými kyselinkami, s elegantnou dochuťou.

Odporúčame podávať k bravčovine (solená, pečená, údená), teľacine (rezeň pokvapkaný citrónom), hrabavej hydine, k strednedobo a dlhodobo zrejúcim bielym syrom s pikanciou, olivám, cestovinám s morskými plodmi.

Frankovka modrá 2017...

Frankovka modrá 2017 Terroir (Miloš Máťuš)

Cena 10,50 €

Víno je vyrobené bez použitia enzýmov, aromatických kvasiniek, filtrácie, chemickej stabilizácie, klasickou metódou s dôrazom na zachovanie terroiru, odrodového charakteru račianskeho podložia, harmónie, kvality a špecifík ročníka.

Ovocná ušlachtilá harmonická vôňa po bobuľovom ovocí s kôstkou.